Werkplaats

Bij Aartman Motor Service beschikken we over een moderne werkplaats waarbij uw motorfiets de best mogelijke service krijgt. De materialen waar wij mee werken zijn uitsluitend bedoelt voor professioneel gebruik. Hiermee kunnen wij garanderen dat de kwaliteit hoogstaand blijft zodat u nog vele veilige en prettige kilometers kunt maken.

Onderhoud en reparatie

U kunt bij ons terecht voor al het onderhoud aan uw motorfiets. Tevens kunnen wij de grotere reparaties ook tot ons nemen. Maar ook de kleinere reparaties zijn bij ons van harte welkom. Hier hebben wij zelfs een snel-service voor in het leven geroepen. Reparaties korter dan één uur zullen vrijwel direct worden uitgevoerd terwijl u hierop wacht. Hierdoor kunt u zo snel als mogelijk weer van uw motorfiets gaan genieten. Voor alle werkzaamheden dient wel vooraf contact opgenomen te worden, of kom gerust langs. Dit om ervoor te zorgen dat ook wij de juiste onderdelen op voorraad hebben voor de desbetreffende reparatie.

aartman motor service werkplaats

Zelf controle uitvoeren

Om ervoor te zorgen dat de motorfiets veilig tussen de beurten door blijft is het wel aan te raden dat u als berijder zelf ook enkele punten blijft controleren. Deze punten bevatten onder andere de banden, de remmen, het aandrijfsysteem en de verlichting. Mocht u hierover twijfelen, of vragen hebben, kunt u altijd langs rijden. Hier is geen afspraak voor nodig.

Schadeherstel

Naast onderhoud en reparaties van uw motorfiets kunnen wij tevens het schadeherstel van uw motorfiets verzorgen. Zowel kleine als grote schades kunnen wij op een zeer nette en effectieve manier voor u herstellen waardoor u weer veilig kunt rijden. Voor de schades werken wij uitsluitend met OEM-onderdelen om de motorfiets weer in nieuwstaat te krijgen. Naast de schade kunnen wij ook het schaderapport voor u regelen. Mocht het voorkomen dat de motorfiets door de schade niet meer berijdbaar is hebben wij ook nog een haal- en brengservice waardoor we uw motorfiets bij u thuis op afspraak kunnen afhalen.

BEnieuwd naar de mogelijkheden?

Ik vertel u graag meer over de mogelijke werkzaamheden. Heeft u speciale wensen voor uw motorfiets? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.