Service

Naast kwaliteit staat service bij ons hoog in vaandel. Mede daarom hebben wij een aantal services waarmee wij u als klant zo snel mogelijk weer op weg kunnen helpen. Onze service bestaat onder andere uit:

Haal- & brengservice

Een haal- en breng service welke kosteloos binnen een radius van 25km rondom Weert is, afhankelijk van het soort werkzaamheden wat uitgevoerd dient te worden. Daarbuiten tegen een schappelijk tarief.

Snel-service

Een snel-service waarbij wij u als klant weer zo spoedig mogelijk op weg helpen. Dit kan het vervangen van een band zijn, het vervangen van een set remblokken etc. Uiteraard bent u van harte welkom om hierbij mee te kijken, mocht u hier interesse in hebben.

Aankoopkeuring

Een aankoopkeuring waarbij uw motorfiets volledig wordt gecontroleerd op kritieke punten. Bij het aanschaffen van een occasion is dit zeer verstandig om te doen. U weet direct wat er wel en wat niet naar behoren werkt bij de motorfiets. Van de keuring maken wij netjes een rapport op waarbij alle gevonden punten duidelijk vermeld staan. Tegen een vast tarief kunnen wij de keuring voor u uitvoeren terwijl u een kopje koffie drinkt.

Heeft u speciale wensen?

Heeft u vragen over onze service, neem dan contact op. We vertellen u er graag meer over.